Вести

 • Post time: Sep-27-2020

  In March 2002, the International Organization for Standardization (ISO) published an industry-wide quality system requirement. Its full name is “Quality management system – the organization of production and related service parts in the automotive industry implements the special requi...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: јули-06-2020

  Xiamen Kingtom гума-пластика копродукции, Ltd е официјално основана во 1996 година. Со години, Kingtom е вграден во развој на иновативни R & D резултати и одлични услуги за клиентите за гума и пластични производи.Ние го создадовме брендот KINDDI во 2002 година. KINDDI обезбеди целосен опсег на гумена технологија ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: јуни-26-2020 година

  Фестивалот Драмски брод - исто така наречен фестивал Дуанву - се слави на петтиот ден од петтиот месец според кинескиот календар. Овој фестивал е да ја одбележи смртта на QU Yuan - исправен и искрен поет и државник, за кој се вели дека се самоубил со давење ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: јуни-16-2020 година

  1 : Подготовки пред поплочување 1.1 Преглед и исцртајте ја контурата на асфалтирање (ид). 1.2 Гумениот лист треба да биде претходно асфалтиран во софтверот CAD според анкетираните цртежи. Намалете го сечењето отпад, земајќи го предвид поставениот естетски ефект. Разумна конфигурација и распоред. ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: јуни-05-2020 година

  Додека пандемијата COVID-19 ги ​​стопираше скоро сите спортски настани во Јапонија, возењето на коњи е редок исклучок. Трките, се разбира, се одвиваа под многу строги упатства, но Јапонската асоцијација за трки до сега избегнува какви било откажувања. ЈРА ги одржа своите настани зад кло ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-28-2020 година

  Од ноќното трчање на патеки како што се Черчил Даунс, Белмонт и Монмут Парк, кои ги носат британските препреки до мали часови наутро, до некои од најголемите настани на спортскиот календар, има нешто за сите во трките со коњи во САД. Многу обични приврзаници се изгазени од нерамнините ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-15-2020 година

  Тркач на коњи е еден од најстарите спортови со номадските племињари на Централна Азија, кои трчаат коњи уште од рано припишување и трки со коњи одамна е организиран спорт во многу земји низ историјата. Јавањето на коњи како професионален спорт во Велика Британија може да се проследи на 12-ти ...Прочитај повеќе »

 • Време на објавување: мај-09-2020 година

      The Tokyo Racecourse in Fuchu, Tokyo, Japan, has a capacity of 223,000 and seating for 13,750, the highest in the world. What Is Horse Racing? Horse racing is a competitive sport. It involves two or more jockeys (horseback riders) who compete against each other, riding horses to se...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Декември-23-2019

  Есенен фестивал паѓа на 15-тиот ден од 8-ми месец од лунарниот календар, Со цел да се збогати животот на, човечки ресурси и администрација Одделот на компанијата го организира единствена активност за локалните жители во градот Xiamen, Бо пита активности cum Есенен. Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Декември-23-2019

  Aeta Меѓународен трговски саем (AuG 10-ти ~ 12-ти, 2019) Американски конен трговска асоцијација (Aeta) 's мисија е да се обединат и да се унапреди заедница на коњски трговија бизниси со обезбедување на образование, саеми и услуги со цел да се одржи, поддршка и да се зголеми на силна equestrian индустрија ма ... Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Декември-23-2019

  Како професионален снабдувач на тркачката патека гума за коњот е поканет да присуствува CHF2019, извршниот директор на компанијата предводена од главниот тим да учествува CHF2019. Прочитај повеќе »