• about_image

Xiamen Kingtom Karet-Plastik Co, Ltd sacara resmi diadegkeun taun 1996. Salila sababaraha taun, Kingtom parantos dikonsumsi dina ngamekarkeun hasil R&D inovatif sareng jasa palanggan anu alus pikeun karét & produk plastik. Kami nyiptakeun KINDDI brand Dina taun 2002.

KINDDI  provide full range of rubber technology solutions for world racecourse.We are the only certified rubber matting supplier by HONG KONG JOCKEY CLUB&Japan Racing Association in China.Our main products:rubber mats for racecourse tunnel,rubber mats for horse swimming pool,rubber mats for horse exercise, stables rubber mats,rubber walking path ect.KINDDI offer a variety of customized services for you.

MACA DEUI

Rubber Mats For Horse Swimming Pool

Karét Mats Pikeun istal